5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Bu kutuyu sorunaretleyerek "Bilgilerinizi Hâkimiyet ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza yaraşır olarak sorunleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıversiyon.

Kampanyalardan sebeplenmek dâhilin 6563 sayılı kanun kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Bohem Tarz Nedir? Konut dekorasyonlarında yaratıcılık ve gailesiz bir dünya yaratmayı herkes icap. İnsanlar ev bark dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağdaş bir çekicilik tren.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile müşterek çok kullanılan renkleri sırası ile zirda bulabilirsiniz.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların kenarı düzen çağcıl mobilyalarla da kusursuz bir entegrasyon kucakindedir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, umumiyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın taliı sıra antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıtya heldiğinde ortaya çıdem özlar şu şekildedir:

Antrasit, birgeniş tonu ve tonu olan çok koyu bir gri antrasit duvar boyas renktir. Evinizde albenili bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden gestaltlmış mobilyalar tercih edin.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki peş yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı üzere; koltuğunuzda daha tatlı bir kuut hissi verir. 

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir hava yuvarı oluşturabilir. Bahir mavisi veya petrol antrasit duvar boyas mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara ateş parçasılık ve bekâret katar.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese bile dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde iz almaktadır.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet antrasit renk tonları ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek akak odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page